Måtte avlyse «månedens mål» - scoret ingen mål

Aston Villa scoret ikke et eneste mål i oktober. Tre Premier League-kamper ga 0-7 i målforhold, og dermed måtte kåringen av månedens mål avlyses.

Aston Villa scoret ikke et eneste mål i oktober. Tre Premier League-kamper ga 0-7 i målforhold, og dermed måtte kåringen av månedens mål avlyses. Foto: Rui Vieira (Ap)

Aston Villa scoret ikke et eneste mål i oktober. Tre Premier League-kamper ga 0-7 i målforhold, og dermed måtte kåringen av månedens mål avlyses.

04.11.14 17:55

Villa tapte 0-2 for Manchester City, 0-3 for Everton og 0-2 for Queens Park Rangers. Laget scoret heller ikke i de to siste kampene det spilte i september. I begge de kampene ble det 0-3 mot henholdsvis Arsenal og Chelsea.

Det betyr at laget totalt spilte 547 minutter uten å score. Det var først i det 16. minutt mot Tottenham søndag at Andreas Weimann fikk nettkjenning på Villa Park, så i november kan det blir mulig å kåre månedens mål i Aston Villa igjen.

Før søndagens scoring hadde ikke laget scoret siden 13. september, da det ble 1-0 seier over Liverpool, men selv om Weimann klarte å snu den negative scoringstrenden i kampen mot Tottenham, hjalp ikke det klubben i det hele tatt, for det ble 1-2 tap til slutt.

Aston Villa har falt fra annen- til 16.-plass på tabellen i løpet av halvannen måned. Etter søndagens tap for Spurs ligger Villa ett poeng over nedrykningsstreken. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.