RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Måtte bruke tre keepere

Foto: Måns Langhjelm / Exponera / Scanpix (Scanpix)
Sist oppdatert:
Det er sjelden et lag må bytte keeper i en kamp. Enda sjeldnere er det å måtte bytte ut TO sisteskanser. Men det skjedde søndag.

Moss har ambisjoner om å rykke opp i Tippeligaen. Ambisjonene kan være gruslagt, etter en sjelden keeperkrise i klubben.

Før ferie ble lagets kenyanske landslagskeeper Arnold Origi skadd i en VM-kvalifiseringkamp for hjemlandet. Brudd i kneet sendte ham på sidelinja for lang tid. Lagets reservekeeper, Andreas Eikum, måtte dermed stå et par kamper med brukket finger.

Dermed ble den svenske veterankeeperen Bengt Andersson hentet inn. Søndag ble han imidlertid skadd etter bare 12 minutters spill mot Haugesund. Andreas Eikum ble da plassert i målet. Men det gikk ikke bedre enn at han pådro seg hjernerystelse, og måtte ut mot slutten av kampen.

Dermed måtte midtbanespiller Lars Øvrebø ta på seg keepertrøya, og stå de siste minuttene. Siden Moss allerede hadde foretatt sine tre bytter, avsluttet laget med ti mann.

Det gikk som det måtte, og FK Haugesund vant kampen 4-2 på Melløs.

I bakhånda har Moss veteranen Erik Holtan – som la opp for to år siden.

- Akkurat nå er jeg usikker på om Bengt eller Andreas kan spille neste uke. Derfor er det Erik Holtan som ligger nærmest i løypa. Vi har også noen spennende yngre keepere, men de er helt uten erfaring på dette nivået, sier Geir Bakke til Radio Moss.

Det kinkige er imidlertid at også Erik Holtan sliter med en kneskade!

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere