RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Måtte gjemme Maradonas nøkler

Sist oppdatert:
Diego Maradonas venner måtte gjemme fotball-legendens bilnøkler for å få satt en stopper for hans ville livsstil.

Maradona ble tidligere denne uka igjen lagt inn på sykehus. De siste legemeldingene sier at tilstanden er stabil, og at det er tegn til bedring, skriver AFP.

Etter at han ble skrevet ut av sykehuset første gang, har Maradona oppholdt seg hos en business-venn. En annen venn ga torsdag et innblikk i Maradonas liv til en lokal argentinsk avis.

- Han var veldig engstelig, og ville hele tiden forlate stedet. De måtte til og med gjemme bilnøklene hans for å stoppe ham fra å stikke av, sier vennen.

Bare et par dager etter at han første gang ble utskrevet fra sykehuset for hjerte- og lunge-problemer, skal Maradona ha kastet seg i seg fet grillmat, mye pasta og drukket store mengder med rødvin. I tillegg skal han ha lekt seg med både fotball og golf.

- Han ble lagt inn på sykehuset igjen fordi han gjorde alle de tingene han egentlig ikke burde gjøre, sier en legekilde ifølge AFP.

Sykehuset skal ha dopet Maradona ned for å hindre ham fra å forlate sykehuset umiddelbart. 43 år gamle Maradona puster nå ved hjelp av oksygen-maske.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere