RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mauritius og Vågå

Sist oppdatert:
Landslagsstjernenes ferieplaner er vidt forskjellige. Her ser du hvor de norske spillerne skal i sommer.

BISLETT (Nettavisen): Mens de «utenlandske» fotballstjernene er på vei til varme og eksotiske strøk for et lengre og velfortjent ferieopphold etter Ungarn-kampen, sliter de hjemlige spillerne med ferieavviklingen. De fleste klubbene gir sine spillere rundt en uke fri i begynnelsen av juli, og det stort sett med strenge, individuelle treningsopplegg i kofferten.

Skal du spille på oddsen i kveld? Sjekk våre tips og analyser!

Likevel får de fleste mulighet til å flakse litt med vingene, en sjanse de alle griper. Nettavisen har snakket med alle de elleve som trolig starter mot Ungarn. Her er deres ferieplaner:

HÅKON OPDAL:
- Jeg skal til Italia med kjæresten i åtte dager. Til Torenzzo.

JARL ANDRÉ STORBÆK:
- Jeg får en drøy uke ferie i sommer. To dager blir tilbrakt i Amsterdam, to dager i Tyskland, så er det tre dager i Vågå hvor en kamerat holder bryllup. Til slutt får jeg to dager i hjembygda Trysil.

ERIK HAGEN:
- I Russland har vi ikke ferie før i desember, men da skal vi ti dager til Dubai, sier Hagen fornøyd.

BREDE HANGELAND:
- Torsdag reiser jeg til Stavanger. Så skal jeg til New York med min bedre halvdel, før treninga begynner før fullt den 28. juni. Jeg kommer likevel til å holde meg i god form under ferieoppholdet, det er tross alt kroppen min jeg lever av.

JOHN ARNE RIISE:
- Jeg skal ta meg ferie med en gang kampen er over på onsdag. Torsdag tar jeg et slag golf, før jeg reiser til Mauritius på fredag. Under oppholdet mitt der har Steven Gerrard sitt bryllup, men jeg har ennå ikke bestemt meg for om jeg reiser til det eller ikke, forteller Liverpool-backen.

- Den 4. juli er jeg så tilbake i Liverpool for sesongoppkjøring, men jeg kommer bare til å ta to uker skikkelig fri, mens jeg trener lett de to siste ukene.

BJØRN HELGE RIISE:
- Ingen store ferieplaner her i gården, men nå som jeg er blitt skikkelig familiemann (Riise fikk sitt andre barn for en måneds tid siden, red. anm.), blir det en tur ned til dyreparken i Kristiansand i sommer.

KRISTOFER HÆSTAD:
- Det blir stille og rolig for meg, men jeg skal i alle fall på Quartfestivalen, sier Doffen, som mener at man ikke trenger å dra noe sted på ferie når man bor i Kristiansand.

MARTIN ANDRESEN:
- Jeg har ikke avtalt noen ferie ennå, det tar vi senere, forteller Brann-kapteinen.

MORTEN GAMST PEDERSEN:
- Jeg skal til Syden.

- Nærmere bestemt?

- Syden!

STEFFEN IVERSEN:
- Jeg skal til Kypros i 9-10 dager med venner og familie.

JOHN CAREW:
- Jeg skal stort sett være i Norge, men også noe i Europa og USA, sier Aston Villa-spilleren hemmelighetsfullt.

TRENER ÅGE HAREIDE:
- Ferien blir hjemme. Hjemme på fjorden i Molde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere