RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mbappé nådde ny milepæl i ny PSG-seier

Sist oppdatert:
Kylian Mbappé er nå Champions Leagues mestscorende tenåring gjennom tidene.

ANDERLECHT - PARIS SAINT-GERMAIN 0-4:

Paris Saint-Germains superstjerner fortsetter å imponere, og laget har trygg kurs i retning av åttedelsfinalene i Champions League.

Onsdag sørget Kylian Mbappé, Edinson Cavani, Neymar og Angel Di Maria for en solid 4-0-seier på bortebane mot belgiske Anderlecht.

Drømmestart

Vidunderbarnet Kylian Mbappé ga Paris Saint-Germain en drømmestart etter tre minutters spill. Den franske 18-åringen fikk fyrt av et skudd fra skrått hold, og ballen snek seg forbi Matz Sels i Anderlecht-målet.

Målet var Mbappés åttende Champions League-mål, og ifølge statistikkselskapet Opta er han nå den mestscorende tenåringen i Champions League-historien.

Både Anderlecht og PSG kom seg til store målsjanser gjennom den første omgangen, men målene uteble helt til det gjenstod et minutt til pause. Mbappé vant ballen på midtbanen, og ga den videre til Neymar. Den brasilianske superstjernen fyrte av et langskudd som ble stoppet av keeper Sels.

Returballen endte hos Mbappé som headet ballen videre til Edinson Cavani som fikk æren av å stange inn PSG sitt andre mål for kvelden.

SENTRAL: Supertalentet Kylian Mbappé var sentral i det aller meste av Paris Saint-Germains angrepsspill onsdag.

Store sjanser

Etter en knapp times spill jublet Cavani for nok en scoring, men målet ble aldri godkjent, da spissen fra Uruguay var offsideplassert da pasningen fra Mbappé kom.

Like etter kom PSG-duoen til nye målsjanser, men Cavanis skudd ble stoppet av Sels, og Mbappé sendte returen over mål fra kort hold.

Med knappe 25 minutter igjen av kampen, satte Neymar inn gjestenes tredje mål for kvelden da han sendte et frispark i mål på lekkert vis. I stedet for å sikte seg inn mot krysset, trillet Neymar ballen langs bakken.

Tre minutter før slutt økte innbytter Angel Di Maria ledelsen til 4-0 da han chippet ballen i mål på utsøkt vis.

Dermed tok Paris-laget nok en imponerende seier, og styrer mot åttedelsfinalene med ni av ni mulige poeng etter gruppespillets tre første kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere