RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

McDermott klar for Start

Sean McDermott skal spille for Start resten av sesongen.
Sean McDermott skal spille for Start resten av sesongen. Foto: Carina Johansen (NTB Scanpix)
McDermott til Start, Jónsson leies ut til Sandnes Ulf.

Start leier ut den islandske landslagskeeperen Ingvar Jónsson til Sandnes Ulf i 1. divisjon. Han erstattes av Sean McDermott (22), som kommer motsatt vei.

- Jeg har alltid fulgt laget og det er jo den norske klubben som har stått meg nærmest. Nå skal det bli stort å spille for Start som venner og familie støtter opp om. Jeg gleder meg vilt, sier McDermott til ikstart.no.

Han har skrevet kontrakt med Start ut 2016-sesongen. Kristiansanderen er norskfødt, men irsk statsborger og har flere aldersbestemte landskamper for Irland. I tre år var han i Arsenal, men uten å få debut for førstelag. I Start blir han reserve for formsterke Håkon Opdal.

Jónsson forlater Start for å få spilletid.

- Jeg har jo ikke spilt så mye i det siste og trenger kamptrening. Derfor er jeg veldig innstilt på å spille og hjelpe Sandnes Ulf tilbake i eliteserien. På den måten vil jeg utvikle med og bli en enda bedre keeper – og dermed være enda mer aktuell som førstekeeper i Start i 2016. Det er mitt hovedmål. Derfor er dette en god løsning for meg, Sandnes Ulf og Start, sier Ingvar Jónsson. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere