RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SNUDDE KAMPEN: Odd snudde kampen i sluttminuttene og sørget for seier og tre poeng.
SNUDDE KAMPEN: Odd snudde kampen i sluttminuttene og sørget for seier og tre poeng. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)

Medaljedrømmen lever for Odd

Sist oppdatert:
Avgjorde oppgjøret mot tabelljumboen på overtid.

ODD - SANDEFJORD 4-3:

Hjemmelaget trengte tre poeng for å være med i medaljekampen i Tippeligaen, men med fire minutter igjen lå Odd under mot Sandefjord.

Olivier Occéan og Jone Samuelsen satte imidlertid inn hvert sitt mål i sluttminuttene, dermed klarte ikke Lars Bohinens mannskap å ta med seg poeng hjem fra Skien.

- Det burde vært 9-5. Vi gjør en veldig bra førsteomgang der vi burde ledet klart. Andreomgangen er vi til tider svake synes jeg, men likevel produserer vi en god del. Det er derfor vi lever og driver med fotball for i løpet av de siste minuttene gikk vi rett fra kjellern til himmelen, sier Odd-trener Dag Eilev Fagermo til C More.

Gjestene tok ledelsen
Tabelljumbo Sandefjord tok ledelsen Skagerak Arena søndag kveld.

Erik Mjelde satte fart på en kontring for gjestene, før han sendte ballen igjennom til Pau Morer. Spanjolen dro seg forbi Lars-Kristian Eriksen før han klinket ballen forbi Sondre Rossbach og i mål.

Gleden ble imidlertid kortvarig for bortelaget.

Utlignet
For Pape Peté Diouf fikk ballen ute på venstresiden, og la inn til Jone Samuelsen. Midtbanespilleren fikk tid og rom til å plassere ballen forbi Jakob Busk i Sandefjord-målet.

Hjemmelaget spilte seg til flere gode målsjanser før hvilen, men spillerne gikk i garderoben med 1-1 i målprotokollen.

Etter hvilen la Diouf på til 2-1 for vertene og Odd hadde god kontroll på oppgjøret. Sandefjord kom imidlertid kraftig tilbake.

Målfest
Først utlignet Pau Morer for bortelaget, deretter klinket Jean Alassane Mendy inn 2-3-scoringen for bortelaget.

Med fire minutter igjen på klokka så det mørkt ut for vertene.

Men to sene scoringer av Olivier Occéan og Jone Samulsen sørget for at kampen endte 4-3. Dermed lever medaljehåpet for laget for Skien.

Dermed lever medaljehåpet for Odd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere