Megastjernen: - Jeg elsker United

GLAD I UNITED: Juventus-stjerne Paul Pogba.

GLAD I UNITED: Juventus-stjerne Paul Pogba. Foto: Ciro De Luca (Reuters / NTB scanpix)

Paul Pogba bærer ikke nag til gamleklubben.

14.01.15 17:22

Midtbanestjernen Paul Pogba kom til Manchester United i 2009 og ble i klubben fra til 2012, da han ble snappet opp av Juventus fra Italia.

Pogba ble sett på som et megatalent da han var i United, men det var først etter at han kom til Juventus at franskmannen for alvor blomstret opp.

I United mente daværende manager sir Alex Ferguson at stjernen ikke var klar for førstelagsfotball og dette var grunnen til at Pogba dro andre steder.

I Juventus ble han satset på fra første stund og etter to og en halv sesong der er han sett på som en av verdens mest spennende midtbanespillere.

- Elsker United
21-åringen er også meget ettertraktet og gang på gang blir han koblet med klubber i Premier League, deriblant gamleklubben, Manchester United.

Nå innrømmer franskmannen at han har et spesielt forhold til United.

- Jeg er utålmodig. Det var slik det var. Ferguson hadde tro på meg, men han mente jeg var for ung til å spille på A-laget, sier Pogba til FourFourTwo.

- Sir Alex sa at min tid ville komme, men den kom aldri. Det betyr ikke at jeg skal si noe stygt om United, jeg elsker den klubben, sier Pogba.

Pogba har også blitt koblet med Manchester City, Chelsea og Real Madrid i dette overgangsvinduet, men spillerens agent, omstridte Mino Raiola, som også har Mario Balotelli og Zlatan Ibrahimovic i stallen, sier det blir dyrt.

- Han er en av de dyreste spillerne på markedet. Med alderen hans tatt i betraktning, så har han fortsatt mulighet til å utvikle seg ytterligere, selv om han allerede er blant de beste. Overgangssummen kommer også an på hvem som er interessert i å kjøpe ham, sier agenten ifølge TV/kanalen RAI.

- Selger ikke
I Juventus vet de at Pogba følges av samtlige superklubber.

-Han var en lovende spiller og har nå slått ut i full blomst. Alle store klubber i Europa følger ham og har vært i kontakt med oss, sier Juventus-direktør Giuseppe Marotta.

- Men vi ønsker å bygge et sterkt lag, men vinnere. Pogba er en viktig spiller for oss og vi trenger ikke å selge ham, sier Juventus-sjefen videre.

Så sent som onsdag melder imidlertid spanske AS at Real Madrid vil gjøre et forsøk på å hente Pogba til Madrid allerede denne måneden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.