Gå til sidens hovedinnhold

Megatabbe for Hamrén

Tidligere Lyn-keeper ødela for den ferske landslagssjefen.

SYRIA-SVERIGE 1-1:

Erik Hamrén fikk sin første seier som svensk landslagssjef på onsdag da Anders Svensson satte ballen bak den omanske keeperen etter en drøy halvtime. Så lenge måtte man ikke vente på nettkjenning i lørdagens kamp mellom Syria og Sverige, et mål som så definitivt vil forbli på Johan Dahlins netthinne i en god stund.

Den tidligere Lyn-keeperen mottok et enkelt tilbakespill fra Samuel Holmén, men i stedet for å sende lærkula langt av sted, valgte Malmö-keeperen en dribling mot syrernes spiss Raja Rafa. Dahlin mislyktes fullstendig, og Rafa kunne enkelt trille ballen i det tomme buret.

Se scoringen her (ekstern lenke).

Mathias Ranegie reddet noe av Sveriges ære med sin scoring tre minutter før full tid, men 1-1 mot et lag ranket som nummer 91 i verden er neppe noe RBK-sjefen er særlig fornøyd med .

Mikael Lustig var den eneste Tippeliga-spilleren som startet landskampen for broderfolket. RBK-backen ble byttet ut ved pause, mens Mikael Dorsin og Pontus Farnerud begge ble byttet inn for svenskene.

- Vi var skikkelig dårlig de første 25 minuttene.

- Johan (Dahlin) gjør en tabbe, men det er like dårlig av dem som spiller ballen hjem direkte fra avspark, sa Hamrén til TV4 etter kampen.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene