RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Meld på laget før kl.15

Ventetiden er over. Nå er det avspark i Managerleague!

Klokken 15 i dag (mandag) er det avspark for den 42. sesongen i det norskutviklede onlinespillet Managerleague, som Nettavisen har et samarbeid med.

Dersom du ikke har et lag, kan du registrere deg som manager her. Nye managere starter automatisk i laveste divisjon (6. divisjon dersom du velger å spille i det norske seriesystemet). Du kan melde deg inn når som helst i sesongen, men jo tidligere du starter, desto større innflytelse har du på utviklingen av laget ditt den første sesongen.

Ferske managere kan lære mye av å lese Managerleague-skolen.

Utvikler Christian «Spinner» Lassem har brukt tusenvis av arbeidstimer på å utvikle en flunkende ny kampsimulator. De nye funksjonene vil gjøre kampene enda mer spennende å følge med på, og i tillegg vil det være mye informasjon å hente for managere som ønsker å øke prestasjonene til laget og enkeltspillere.

- Endelig kan vi komme med den gode nyheten mange har ventet på. Vi har jobbet i flere måneder med å få på plass en mer realistisk simulering, og nesten alle aspekter av simulatoren er blitt forbedret, sier Lassem til Nettavisen.

Les mer om endringene i Managerleague her:
Revolusjon i Managerleague

(Nettavisen er en av Managerleagues samarbeidspartnere)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere