*Nettavisen* Sport.

Mener Arsenal må bli mer kyniske

Foto: PAUL ELLIS (AFP)

Bacary Sagna tror Arsenal må kutte ut litt av finspillet for å vinne ligaen.

10.04.10 13:50

Under Arsène Wengers ledelse har Arsenal gått fra å være ett av de kjedeligste lagene på balløya til å spille både til tider fantastisk og svært underholdende fotball på sitt aller beste.

Londonklubben har likevel slitt mot fysiske motstandere i ligaen, og klubbens spillere har også vært svært skadeutsatt de siste sesongene.

Det er nå fem år siden klubben kunne utvide samlingen av sølvtøy, og heller ikke denne sesongen ser det særlig lyst ut.

«The Gunners» henger fortsatt med i kampen om å vinne Premier League, men noe Mesterliga-triumf blir det ikke, etter at Lionel Messi sendte engelskmennene hodestups ut av turneringen med et soloshow av en annen verden på Nou Camp.

- Triller litt mye ball
Men kun fem kamper igjen av seriespillet, mener Arsenals Bacary Sagna at laget må bli litt mer kyniske i spillestilen, slik at de kan ta opp kampen med Chelsea og Manchester United.

- Jeg synes vi triller litt mye ball av og til. Det er det vi liker å gjøre, og glemmer litt at det kanskje ikke alltid er den beste taktikken, sier Sagna ifølge ESPN.

- Noen ganger må man være litt mer kyniske, kutte ut alt finspillet, og bare tenke på hva som skal til for å sikre tre poeng, fortsetter franskmannen.

- Tror på sølvtøy
Høyrebacken må imidlertid innrømme at Arsenal er et godt stykke bak Barcelona kvalitetsmessig, og at de ble regelrett utklasset av katalanerne.

- Vi ønsker å gi hundre prosent i hver kamp, og gjorde det også mot Barca. Men det var rett og slett bedre enn oss, sier han.

- Nå må vi bare gå på banen igjen, og prøve å være bedre enn de andre lagene. Vi gleder oss til hver kamp, og er overbevist om at vi kan vinne noe i år, sier Sagna.

Arsenal ligger som nummer tre på tabellen, tre poeng bak Chelsea og ett bak Manchester United. Onsdag møter de londonrival Tottenham til et meget interessant oppgjør på White Hart Lane.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.