RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mener Ødegaard bør skaffe seg millionforsikring

FORSIKRING: Per A. Flod mener Martin Ødegaard må skaffe seg en god forsikring i utlandet.
FORSIKRING: Per A. Flod mener Martin Ødegaard må skaffe seg en god forsikring i utlandet. Foto: Torstein Bøe (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Martin Ødegaard må til utlandet, også for å skaffe seg forsikring.

John Carews tidligere fotballagent, Per A. Flod, forteller i dagens papirutgave i VG at han mener Martin Ødegaard må skaffe seg en fotballforsikring, i tilfelle han skulle pådra seg en ødeleggende skade.

Flo, som skaffet Carew en slik forsikring, da den høyvokste spissen dro utenlands, forteller at Carew hadde en slik forsikring, som sikret spilleren millioner ved en brå karriereslutt, helt frem til han spilte i Aston Villa. Da hadde nemlig Carew tjent nok i løpet av karrieren til å forsørge seg selv, også om fotballskoene måtte legges på hylla.

- Martin har så verdifulle ben at han må forsikre seg. Du kan bli sportsinvalid på null tid. Siden han ikke har rukket å tjene penger ennå, er det viktig at han sikrer seg slik at han får et stort millionbeløp hvis uhellet skulle inntreffe, sier Flod til VG.

- Må utenlands
Informasjonsdirektør i Gjensidige, Øystein Thorsen, forteller samme avis at Ødegaard mest sannsynlig må skaffe denne forsikringen i utlandet. Det er nemlig for stor risiko for norske forsikringsselskaper å forsikre fotballspillere.

- Det å forsikre en fotballspiller er høyrisiko. Alle vet at det skjer skader, selv om det er sjelden at en hel karriere går i grus. Norske forsikringsselskaper er nok ikke så risikovillige at de vil gå med på individuelle avtaler, forteller han VG.

Tyskland og Italia
Også Flod mener forsikringer i utlandet er mest aktuelt.

MILLIONFORSIKRING: Per A. Flod forteller at han skaffet John Carew en millionforsikring frem til han hadde tjent nok til uansett å kunne forsørge seg etter karrieren.

- De er ganske dyktige på sportsforsikringer i Tyskland og Italia. Der kan du i prinsippet forsikre hva du vil, sier han.

Martin Ødegaard er for tiden på en aldri så liten rundreise hos de største klubbene i Europa. Han har vært på besøk hos både Real Madrid, Liverpool og Bayern Munchen. Han skal også ha vært innom hos Arsenal.

De neste ukene skal visstnok også gå med på å besøke mulige fremtidige arbeidsgivere. Både Ajax og Barcelona skal være blant klubbene Ødegaard vil besøke før han bestemmer seg for hvor han spiller fra og med neste sesong.

Trolig drøyer han denne avgjørelsen i alle fall til over nyttår.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere