RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mener Ferguson ødela for Eikrem

Foto: Paul Weaver (Nettavisen)
Sist oppdatert:
- Jeg angrer på at Magnus aldri fikk en sjanse, sier tidligere United-trener.

Magnus Wolff Eikrem skrev under for Manchester United i 2006, men fikk aldri prøve seg på Alex Fergusons A-lag i en obligatorisk kamp før han forlot rødtrøyene i 2011.

- Angrer
Nå avslører tidligere United-trener René Meulensteen at han var uenig med Ferguson når det gjaldt nordmannen.

- Magnus var veldig liten, men fotballmessig var han flere hestehoder foran de andre. I United pleide jeg å sammenligne ham med Luka Modric, som jeg også synes er en fantastisk spiller. God med ballen og dyktig både teknisk og taktisk. Jeg jobbet med mye Magnus, og angrer på at han aldri fikk en sjanse, sier Meulensteen i et intervju med Voetbal International, gjengitt av Sportingwitness.

Den nederlandske treneren forteller videre at det var Ferguson som avgjorde at Eikrem aldri fikk prøve seg på Uniteds A-lag.

- Jeg hadde våget å teste ham, men manageren mente han ikke var god nok, beskriver Meulensteen.

- Kan erstatte Gundogan
Wolff Eikrem forlot Manchester United og skrev under for Molde i 2011, og fikk med seg to seriemesterskap i Norge før veien gikk til Nederland i sommer.

Der er han foreløpig fast på Marco van Bastens lag, og i tillegg har han spilt seg inn på det norske A-landslaget.

Meulensteen mener Eikrem blir en suksess i Nederland.

- Han er en Ajax-lignende midtbanespiller, med god nærteknikk og god til å takle pressede situasjoner. Hvis Borussia Dortmund mister Ilkay Gundogan, er Eikrem en perfekt erstatter, sier Meulensteen.

Eikrem har foreløpig startet fem av fem seriekamper for Heerenveen, som ligger på en femteplass i Æresdivisjonen. Søndag møter de hviteblå NEC Nijmegen på bortebane i sjette runde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere