RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NØKKELSPILLER: Christian Eriksen (i midten) feirer vinnermålet mot Hull.
NØKKELSPILLER: Christian Eriksen (i midten) feirer vinnermålet mot Hull. Foto: Lynne Cameron (Pa Photos)

Mener Tottenham er på riktig vei

- Når man ansetter en ny manager kan det ta tid, men vi er på riktig vei, hevder Christian Eriksen.

Christian Eriksen erkjenner at Mauricio Pochettinos filosofi har tatt tid å bli vant til, men hevder at Tottenham tar stadige steg i riktig retning.

Torsdag kveld kan London-laget sikret avansementet i europaligaen når Partizan Beograd besøker White Hart Lane. Det kan bli en tiltrengt opptur for Mauricio Pochettino, som har fått en tøff start i sin managergjerning i klubben.

42-åringen kom til Tottenham fra Southampton foran inneværende sesong. I løpet av hans seks første seriekamper på hjemmebane, har det blitt hele fire tap.

Med helgens 2-1-seier borte mot Hull klatret Tottenham til 10.-plass på tabellen med 17 poeng på 12 kamper. Etter seieren forklarte Eriksen at argentinerens filosofi stadig kommer tydeligere fram i måten de hvitkledde spiller på.

Tredje manager

- Jeg synes vi blir bedre. Vi begynner å bli vant til treningene og hvordan han ønsker at vi skal framstå i kampene, men det er noen ganger det ikke funker i det hele tatt, innrømmet dansken.

- Summa summarum synes jeg vi gjør mye rett og tilpasser oss på den riktige måten. Man må vite hva lagkameratene kommer til å gjøre, og det er et område hvor vi må forbedre oss.

Siden Eriksen kom til klubben i august 2013 er Pochettino hans tredje manager i Tottenham. Andre Villas-Boas ble erstattet av Tim Sherwood, som i sin tur ikke fikk fortsette etter forrige sesong.

Nå håper den 22 år gamle dansken at kontinuitet vil bli et stikkord på White Hart Lane.

- Det har vært mange forandringer og mye har skjedd. Når man ansetter en ny manager kan det ta tid, men vi er på riktig vei, hevder Eriksen.

Sluttspill

Med seier mot Partizan vil Tottenham klatre til 11 poeng i europaligaens gruppe C, og dermed være sikret avansement. Foran torsdagens runde står både Besiktas og London-laget bokført med åtte poeng. Asteras Tripoli følger deretter med fire, mens Tottenhams motstander kun har ett poeng.

Tottenhams siste kamp i gruppespillet er også på papiret den vanskeligste. Med bortekamp mot tyrkiske Besiktas, kan det være greit å ha sikret en plass blant de to beste i gruppen før den tid. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere