Mer dårlig nytt for United

KAN MISTE RETUREN: Wayne Rooney pådro seg en tåskade i den første kampen mot Bayern München, og risikerer å miste returoppgjøret.

KAN MISTE RETUREN: Wayne Rooney pådro seg en tåskade i den første kampen mot Bayern München, og risikerer å miste returoppgjøret. Foto: Martin Rickett (/ Pa Photos / NTB scanpix)

Wayne Rooney kan miste Bayern-kampen.

05.04.14 12:34

I det som har vært en tung sesong for Manchester United, har Wayne Rooney vært et av få lyspunkt.

Da spisskollega Robin van Persie ble skadet for noen uker siden, ble enda mer av ansvaret lagt på Rooneys skuldre.

Nå er det imidlertid klart at David Moyes må klare seg uten sin betrodde mann i lørdagens kamp mot Newcastle, etter at tåskaden han pådro seg mot Bayern i tirsdagens oppgjør, som endte 1-1, tydeligvis er noe mer alvorlig enn antatt.

Også kommende onsdags returoppgjør mot Bayern i München kan komme til å gå uten engelskmannen, selv om Moyes har et håp om å få ham klar.

- Vi vil gi ham nødvendig behandling gjennom hele helgen for å se om vi kan få ham frisk raskt nok, men det kan hende at det blir et problem å rekke Bayern-kampen, sier Moyes ifølge BBC.

Wayne Rooney er Manchester Uniteds hyppigste poenggjører denne sesongen, og har skrapt sammen imponerende 15 ligamål og ti målgivende for de røde djevlene.

Les også:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.