RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mer hodebry for Wenger

SKADER: Arsene Wenger må klare seg uten to profiler.
SKADER: Arsene Wenger må klare seg uten to profiler. Foto: Daniel Hambury (PA / NTB scanpix)
Skade på skade for Arsenal.

Arsenal må unnvære både kaptein Mikel Arteta og franske Mathieu Debuchy i rundt tre måneder.

Det opplyste London-klubben på sin hjemmeside torsdag. Den aller ferskeste skaden oppsto da Debuchy fikk skulderen slått ut av ledd i hjemmekampen mot Stoke sist helg.

- Mathieu er blitt operert i sin høyre skulder etter søndagens skade. Det er veldig uheldig for ham. Det er utrolig, for han er nå blitt operert to ganger i samme sesong, sier manager Arsène Wenger.

- Han hadde akkurat kommet tilbake, hadde spilt sju kamper, og nå er han ute igjen. Jeg forventer tre måneders fravær for Mathieu, tilføyer franskmannen.

Arsenal har i tillegg måtte unnvære kaptein Arteta siden han ble skadd i mesterligakampen mot Borussia Dortmund 26. november i fjor. Nå er også han operert for sin ankelskade.

Arteta har fått fjernet noe brusk, som laget trøbbel for ham og ga ham smerter.

- Operasjonen var vellykket, og Mikel vil nå starte en gjenopptreningsperiode som ventes å ta tre måneder. Vi var nødt til å ta beslutningen og få ham operert. På den måten har han den beste sjansen til å komme seg igjen, opplyser Arsenal. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere