Gå til sidens hovedinnhold

- Mer målfarlig enn Zlatan

Det svenske supertalentet Goran Slavkovski (15) har signert for den italienske storklubben Inter. I Sverige hauses han opp som den nye Zlatan.

Først Zlatan. Nå skal en ny Malmø-spiller erobre Italia: Det 15-årige supertalentet Goran Slavkovski skrev lørdag under en proffkontrakt for Serie A klubben Inter Milan.

Hvor mye italienerne gir for talentet er ukjent.

- Zlatan er mitt forbilde, sier Goran til Aftonbladet, og sammenlikningen med Zlatan er uunngåelig ifølge avisen.

Samme bakgrunn
Goran Slavkovskis familie har også røtter i eks-Jugoslavia, han er oppvokst i Malmö og har spilt i Malmö FF siden han var en neve stor. De to spissene har til og med hatt samme trener.

Goran er dessuten like lang og hengslete som Juventus-stjernen og han har pøst inn mål for Malmös ungdomslag – over 200 de siste sesongene.

- Kan ikke sammenliknes
- Det er ikke rettferdig å sammenlikne de to, sier Slavkovskis agent Jozo Palac.

- Men man kan vel si at Zlatan er mer av en driblefant enn det Goran er. Goran skyter like bra med begge ben og er mer målfarlig enn Zlatan. Han er en utpreget «striker» som er giftig i straffeområdet.

Snart får Zlatan og Goran uansett enda mer til felles. I juli flytter spisstalentet til sin nye klubb Inter, og da får begge to Italia som sitt bosted og fotballen som yrke.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar