*Nettavisen* Sport.

Mer populær av strippebråket

Foto: Reuters/Scanpix

- Jeg er John, jeg er Johnny Boy, jeg er som alle andre, sier John Carew.

25.05.09 09:54

Det var i oktober i fjor det ble bråk da det viste seg at John Carew hadde vært på en strippeklubb kvelden før en Uefa-cupkamp. Aston Villa-manager Martin O’Neill var rasende – og Carew beklaget.

- Han og Martin O’Neill hadde hatt en prat i forkant. John var sliten og oppfattet det slik som at han ikke skulle spille. Dette var imidlertid en beslutning som ikke var tatt. Han dro derfor ut og spiste med en venninne og dro på nattklubb. John er ydmyk og beklager det hele. Dette er noe han ikke burde gjort, selv om han var fristilt. Det var ikke meningen, forklarte Carews rådgiver Per A. Flod til Nettavisen.

- Kommer til å gjøre feil
Et halvt år senere tror Carew at episoden faktisk gjorde ham mer populær blant Villas supportere.

- Det kan ha vært positivt. Jeg er John, jeg er Johnny Boy, jeg er som alle andre, sier Carew til avisen Sunday Mercury.

Derfor kan han heller ikke utelukke at tilsvarende ting skjer i framtida.

- Vi er alle mennesker, og av og til gjør vi ting vi ikke burde. Jeg er sikker på at jeg kommer til å gjøre feil i framtida også. Hundre prosent sikker, faktisk. Sånn er livet. Jeg er akkurat som fansen. Jeg er god til å spille fotball, men jeg er akkurat som dem, poengterer Carew.

- Har det fantastisk
Aston Villa endte til slutt på sjetteplass i Premier League, etter å ha avsluttet med seier over Newcastle lørdag. John Carew kom ikke på scoringslisten i den kampen, men klarte 11 fulltreffere i løpet av sesongen til tross for et langt skadeavbrekk.

Nå hyller han tilværelsen i Englands nest største by, Birmingham.

- Jeg har det virkelig fantastisk her. Jeg elsker fansen, jeg elsker klubben og jeg elsker medspillerne. Jeg nyter tiden her, og det kan man se på spillet mitt også, mener Carew.

PS. Mandag blir John Carew tatt ut i landslagstroppen til VM-kvalifiseringskampene mot Makedonia og Nederland.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.