RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mer spennende blir det ikke!

Foto: Oliver Lang/AFP
Firemålsshow av Gomez - og ulidelig jevnt i Tyskland.

Stuttgart kunne sikre seg et forsprang i kampen om serietittelen i tysk Bundesliga, da tabell-lederne besøkte godt plasserte Stuttgart lørdag.

Men hjemmelaget, som slettes ikke er ute av kampen om ligagullet, hadde et ess i ermet mot serielederne: spissen Mario Gomez.

Gomez sto like godt for alle målene da Wolfsburg ble utklasset 4-1, og var naturlig nok godt fornøyd med egen innsats.

- Jeg er storfornøyd med målene og for at vi fortsatt er med i kampen om gullet. Nå må vi vinne alle kampene vi har igjen, sa firemålsscoreren etter kampen.

Og Gomez' målshow sørget for at spenningen er større enn noen gang i den tyske serien - tre serierunder før slutt. For hør bare her:

* Det skiller to fattige poeng mellom Wolfsburg, som fortsatt leder (med bedre målforskjell enn Bayern München på andreplass), og Stuttgart på fjerdeplass.

* Poenget bak Wolfsburg og Bayern München ligger Hertha Berlin, som slo Bochum 2-0 på hjemmebane lørdag.

* På femteplass ligger Hamburg, fem poeng bak serielederne. Hamburgerne har imidlertid en kamp til gode på konkurrentene, og vil med seier mot Werder Bremen være med i tittelkampen for fullt.

Det er en tabell som stinker nervøsitet og spenning før alt skal avgjøres i løpet av de to neste ukene i Tyskland.

Se heleBundesliga-tabellen her

Bundesligaen fortsetter med full serierunde onsdag og torsdag førstkommende uke, mens de siste to rundene spilles de to neste helgene.

PS: Wolfsburg, som topper tabellen, har aldri vunnet Bundesliga. Nærmest kom de i 1995, da det ble andreplass på laget fra Nord-Tyskland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere