*Nettavisen* Sport.

Mer trøbbel for De Gea

Foto: Scanpix

Manchester United-keeperen må trolig operere øynene.

20.01.12 08:43

David de Gea har ikke fått en drømmestart på United-karrieren, etter at han ble hentet fra Atlético Madrid for cirka 18 millioner pund forrige sommer.

21-åringen har ikke vært like god som United-fansen hadde håpet på, og den talentfulle keeperen har vært skyld i flere uheldige baklengsmål.

Må operere
Nå kan mye tyde på at Anders Lindegaard har overtatt rollen som førstekeeper, etter at dansken har vært god de gangene han har fått muligheten.

David de Gea må på sin side trolig operere øynene, melder The Guardian.

Spanjolen er langsynt og bruker kontaktlinser. United har derfor ansatt en optiker til å jobbe på klubbens treningsanlegg, og De Gea er blitt anbefalt å operere øynene for å få et normalt syn, skriver avisen.

Visste om problemene
Keeperen har brukt briller store deler av livet, og skulle opprinnelig foreta en laseroperasjon allerede i mars i fjor, da han spilte for Atletico Madrid. Det skjedde ikke.

Manchester-klubben skal ha vært klar over øyeproblemene da de kjøpte ham fra Atletico Madrid, og nå satser United på at en operasjon finner sted i juni, slik at sommerpausen gjør at han går glipp av færrest mulig kamper.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag