RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos

Merk deg denne Fulham-spissen

Sist oppdatert:
Mladen Petric kan vise seg å være et kupp.

FULHAM - NORWICH 5-0 : Fulham serieåpnet mot Norwich uten superstjernen Clint Dempsey, men John Arne Riise og Brede Hangeland startet kampen for hjemmelaget.

Dempsey er bøtelagt av manager Martin Jol for å ha nektet å spille treningskamper de siste ukene, og amerikaneren gjør det han kan for å presse gjennom en overgang til Liverpool.

LES ALT OM PREMIER LEAGUE-RUNDEN HER.

Fulham så likevel ikke ut til å savne Dempsey, for det var en annen herremann som viste seg frem på Craven Cottage.

Mladen Petric gikk gratis til Fulham fra Hamburg før sesongen og tegnet en ettårskontrakt. Det kan vise seg å være et kupp. Petric sto nemlig bak tre av Fulhams fem scoringer i serieåpningen.

Riise-assist
For det var hjemmelaget som tok tak i kampen fra første stund. Etter 25 minutter kom også scoringen.

John Arne Riise slo en glitrende crosspasning fra sin venstrebackposisjon, og igjen var Norwich sin forsvarslinje for høyt i banen. Damien Duff dempet ballen fint på kanten av 16-meteren, avanserte mot keeper og skjøt via John Ruddy og inn ved lengste stolperot. Vakkert av Fulham og 1-0.

NB! Sjekk flere nyheter fra Premier League i videospilleren til høyre for denne artikkelen.

Bedre skulle det bli tre minutter før pause. Damien Duff slo inn en corner, som debutant Mladen Petric fikk hodet på. Headingen var god nok til å lure seg over målstreken, og dermed sto det 2-0 til hjemmelaget, noe som også holdt seg til pause.

Dette skulle vise seg å bli debutant Petric' store kveld.

Hangeland arkitekten
Ti minutter ut i andre omgang smalt han ballen i krysset med det som var hans andre scoring i kampen. Minutter senere hælsparket han gjennom Alex Kacaniklic som scoret sikkert. Dermed sto det 4-0 til Fulham.

5-0 kom tre minutter før slutt, da Steve Sidwell scoret på straffespark. Brede Hangeland slo pasningen som førte til straffesituasjonen, og skal ha mye av æren for 5-0-målet.

Flere scoringer ble det ikke og Fulham topper dermed tabellen sammen med Swansea etter de første kampene lørdag.

Etter kampen var John Arne Riise fornøyd - av åpenbare grunner. Nordmannen spilte en god kamp og noterte seg også som nevnt for en målgivende pasning:

- Dette var en fantastisk start på sesongen. Vi hadde herlig støtte av fansen, og hele dagen har vært flott, skriver Riise på sin twitterkonto.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere