RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Messi: - Jeg blir veldig irritert

TILBAKE: Lionel Messi er tilbake i storform.
TILBAKE: Lionel Messi er tilbake i storform. Foto: Gustau Nacarino (Reuters / NTB scanpix)
Lionel Messi er tilbake etter det han mener var en svak sesong.

Lionel Messi erkjenner at han slet med skader i Barcelonas første troféløse sesong på seks år.

I tillegg til skuffelsene på klubbnivå, tapte Messi VM-finalen i Brasil. På toppen av det hele måtte han se Cristiano Ronaldo vinne Ballon d'Or for andre år på rad. Det svir for en spiller som har vunnet prisen fire ganger.

- Jeg hadde en variabel sesong. Jeg var ute lenge med skader og måtte stå over mange kamper. Da jeg kom tilbake på banen følte jeg meg ikke bra. Det er et år jeg har forsøkt å glemme fort for å komme tilbake og gjøre mitt beste, sier argentineren til Barcelonas hjemmeside.

Og at ballmagikeren er tilbake i form er det liten tvil om. Siden forrige sesong har det blitt 45 mål på 44 kamper. Med storspillet har han gitt katalanerne muligheten til å vinne den andre trippelen i klubbens historie.

Tar suksessen for gitt
Med sju kamper igjen leder Luis Enriques gutter leder serien to poeng foran Real Madrid. I den spanske cupen møter de Athletic Bilbao i finalen og i mesterligaen står Paris Saint-Germain på motsatt banehalvdel i kvartfinalen. Første kamp spilles onsdag.

- Det var mange år hvor vi vant alt. Hvert år tok vi en tittel og noen ganger tok fansen det for gitt og verdsatte ikke det vi gjorde. Men vi hadde et svakt år uten trofeer i fjor, sier Messi.

Svake straffer
Det eneste området hvor 27-åringen har prestert under pari denne sesongen, er fra straffemerket. Argentineren har bommet hele fem av de siste elleve forsøkene fra ellevemeteren. Deriblant mot Manchester City i åttedelsfinalen i mesterligaen.

- Det irriterer meg. Jeg er straffetaker både på Argentina og Barcelona. Keeperne studerer meg og kjenner meg bedre for hver gang, forklarer Messi.

- Slike ting skjer i fotball, men jeg blir veldig irritert når jeg bommer. Som for eksempel mot Manchester City hvor målet ville gitt oss en mye større fordel, avslutter han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere