RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Messi får ny seksårskontrakt

Foto: Getty Images / All Over Press (David Ramos)
Sist oppdatert:
Fotballikonet Lionel Messi (25) fortsetter ferden i Barcelona og har forhandlet ferdig ny kontrakt til sommeren 2018.

Argentinerens agent har forhandlet ferdig den nye kontrakten med klubben, og avtalen skal skrives under i løpet av de kommende uker. Den opprinnelige avtalen varte ut 30. juni 2016.

Den nye strekker seg ytterligere to år fram i tid.

Også lagkameratene Xavi Hernandez (32) og Carles Puyol (34) forlenger sine kontrakter til 2016, melder klubben på egen hjemmeside. Stopperklippen Puyol øker med tre år, mens en klausul om forlengelse slo inn og forlenget Xavi-avtalen med to år.

«Med dette har Barcelona sikret seg tre av lagets viktigste spillere på nye langtidskontrakter», skriver klubben på eget nettsted.

Messi har vært i Barcelona siden 2004. Han er toppscorer i spansk 1. divisjon med 25 seriemål så langt denne sesongen. Nylig slo argentineren den 40 år gamle scoringsrekorden til Gerd Müller i løpet av et kalenderår. Müller scoret 85 mål for klubb og landslag i 1972, mens Messi nå står med 90 fulltreffere. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere