*Nettavisen* Sport.

Messi-flause i gigantoppgjøret

BOMMET PÅ STRAFFE: Lionel Messi og Argentina fikk lite til å stemme mot Brasil. Foto: Jason Lee (Reuters / NTB scanpix)

Bommet på straffe da Brasil slo Argentina.

11.10.14 16:12

BRASIL - ARGENTINA 2-0:

De sør-amerikanske gigantene møttes til privatlandskamp i Beijing lørdag ettermiddag norsk tid, og til slutt var det Brasil som kunne juble for en meget prestisjetung seier.

Blant alle verdensstjernene som befant seg ute på gressteppet, var det en noe mindre velkjent herremann ved navn Diego Tardelli som stjal showet.

Atletico Mineiro-spissen noterte seg for sine to første landslagsscoringer, og sørget med det for at Dunga har fått en knallstart på sin andre periode som landslagssjef. Tidligere i høst har det blitt 1-0-seiere mot både Colombia og Ecuador.

Kanskje har Brasil også funnet sin nye nummer ni, etter at Jo og Fred var alt annet enn imponerende i VM.

Det var Argentina som styrte begivenhetene før pause. Anført av Angel Di Maria og Lionel Messi både kunne og burde tangolandet ha scoret, men til tross for ti avslutninger mot mål klarte ikke argentinerne å utligne Tardellis ledermål i det 28. minutt.

Lionel Messi fikk sjansen til å utligne like før lagene gikk i garderoben, men superstjernen gjorde noe så sjeldent som å bomme fra straffemerket, og dermed sto det 1-0 til Brasil ved pause.

Etter hvilen ordnet Tardelli sitt andre for dagen og la dermed inn en meget god søknad om fornyet tillit i posisjonen som var Brasils store hodebry i sommerens VM på hjemmebane.

Klikk på bildet for å forstørre.

DOBBEL JUBEL: Diego Tardelli ordnet begge målene da Brasil slo Argentina. Her jubler han sammen med Barcelona-stjernen Neymar. Foto: Jason Lee (Reuters / NTB scanpix)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.