RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas (Scanpix)

«Messi har litt av det lille ekstra som jeg ikke har ...»

Sist oppdatert:
Freddy dos Santos (33) ser med skrekkblandet fryd fram til møtet med Barcelona.

Så er det bekreftet: Barcelona kommer til Norge for å spille treningskamp mot Vålerenga på Ullevaal stadion 29. juli. Angivelig stiller de også med hele stjernegalleriet, med Lionel Messi i spissen.

- Dette er stort for oss, og spesielt for ungguttene på laget. De går jo rundt i Barcelona-drakter på trening, sier Freddy dos Santos til Nettavisen.

Og selv om han selv er blitt en voksen mann med sine 33 år, innrømmer han at det kribler litt ekstra når han tenker på det storfine besøket.

- Enestående
- Man får ikke en større utfordring enn dette. Jeg må på et vis innrømme at Messi har litt av det lille ekstra som jeg ikke har, humrer en selvironisk VIF-veteran.

- Er du blant dem som mener Barcelona er verdens beste lag?

- Det er vanskelig å argumentere mot det. De siste årene har de spilt en fotball som har vært helt enestående. De er enormt gode med og uten ball. De vinner den tilbake så fort de mister den, så det er ikke mange sekunder motstanderne får låne ballen, poengterer Freddy dos Santos.

- Blir det viktigste å ikke skade stjernene før sesongen?

- I treningskamper går man aldri inn i taklinger med dødsforakt. Begge lag ønsker å komme helskinnet igjennom. Men vi skal ikke verne dem fordi de er Barcelona.

På etterskudd
Dos Santos innrømmer at det er med skrekkblandet fryd han ser fram mot kampen.

- Det aner meg at noen på laget tenker «fy fader, dette blir et helvete ...». Og vi kommer nok til å være litt på etterskudd. Men samtidig er det en mulighet til å få en unik erfaring, fastslår han.

Å få Barcelona til Norge, koster 6,5 millioner kroner. Regningen sendes naturligvis videre til publikum. Har du lyst til å se Lionel Messi slå tunnel på Freddy dos Santos, må du punge ut 595 kroner for en plass på langsiden eller 495 kroner for en plass på kortsiden.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere