Messi klar for comeback

Foto: Lluis Gene / AFP / NTB scanpix

Onsdag spiller han trolig i cupkampen mot Getafe.

10.07.14 19:18

Lionel Messi er klar for comeback etter lårskaden som har holdt ham borte fra fotballbanen siden 10. november.

Messi har trent med lagkameratene siden han kom tilbake fra Argentina forrige uke, og han har fått legenes klarsignal til å spille.

- Jeg har snakket med ham, og han er i troppen. Vi er glade på hans vegne, og jeg er særlig glad for å ha alle spillerne tilgjengelige, sa trener Gerardo Martino på sin pressekonferanse tirsdag.

- Vi får se i morgen om han spiller fra start eller ikke.

Martino medga at det hadde vært vanskelig å motstå fristelsen til å bruke Messi allerede i helgens kamp mot Elche.

- Det var mye press for å bruke ham, og det ville nok vært det normale å gjøre, men nå har han fått flere treninger med laget.

Martino har gjort det klart at Messi skal få bruke tid på å komme tilbake i godt, gammelt slag for Barcelona.

- Han må være klar. Ikke bare fysisk, men også mentalt. Det tar alltid litt tid for en spiller å komme tilbake mentalt etter en skade, og jeg mener det er det viktigste nå. Fysisk ser han bra ut, sier Martino.

- Vi vil aldri bruke ham uten at han er klar. Han har gjort en stor jobb med å komme i den formen han er i nå, og vi trenger bare litt mer tålmodighet.

Barcelona tok tilbake serieledelsen med 4-0-seier over Elche søndag. Atlético Madrid er nummer to med samme poengsum. Søndag er det storkamp mellom tetduoen i Madrid.

- Vi vet hvor viktig kampen er og hvor bra Atlético spiller. Det er et lag som er klar til å vinne store ting, men det endrer ikke holdningen vår om bare å velge spillere som er i rett form, forteller Barcelona-treneren. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Barcelona

Mest lest på Sport

Annonsebilag