Messi loves drømmekontrakt

LØNNA BLIR KJEMPEMESSI(G): Barcelonas president Josep Maria Bartomeu lover at Lionel Messi vil bli verdens best betalte fotballspiller når den neste kontrakten undertegnes.

LØNNA BLIR KJEMPEMESSI(G): Barcelonas president Josep Maria Bartomeu lover at Lionel Messi vil bli verdens best betalte fotballspiller når den neste kontrakten undertegnes. Foto: Lluis Gene (Afp / NTB scanpix)

Lionel Messi blir verdens best betalte fotballspiller når han skriver under en ny kontrakt med Barcelona.

Det lover klubbpresident Josep Maria Bartomeu. Messi er under kontrakt helt til 2018, men Barcelona-ledelsen er i samtaler med faren Jorge Horacio Messi om en ny avtale for spissen.

– Vi er midt i sesongen, så det er ikke rett tid for å snakke med ham (Lionel Messi), men heller med agentene og faren hans. Det er det vi gjør, sier Bartomeu til AFP.

Forbi Ronaldo?

I fjor skrev Cristiano Ronaldo under en ny rekordavtale med Real Madrid. Han har en årslønn på 17 millioner euro (142 millioner kroner), men portugiseren kan vente seg å bli passert av Messi snart.

Bartomeu regner argentineren som verdens beste fotballspiller. Da fortjener han også en skikkelig lønn, mener Barcelona-presidenten.

– Vi vil snakke med dem om hvordan vi vurderer spilleren. Han er stjernen vår, og han har kontrakt til 2018 fordi vi ønsker at han skal være med i framtiden. Han er nummer én, og som vi har sagt mange ganger, fortjener han også å være verdens best betalte spiller.

FÅR BETALT: Lionel Messi skal få bedre betalt enn Cristiano Ronaldo. Foto: Dani Pozo (Afp / NTB scanpix)


Klubbhelt

Messi har vært i Barcelona gjennom hele sin karriere. Bartomeu er sikker på at han blir i klubben i mange år til.

– Det er det ingen tvil om. Leo Messi kom hit som 13-åring, og nå er han 26 år og fyller snart 27. Han er en bestemt spiller og har ledet Barcelona til all suksessen klubben har hatt de siste årene. Derfor har han kontrakt til 2018, og det er ingen uenigheter. Det er bare et sterkt ønske, både fra spilleren og klubben, om å komme til enighet.

– Vi er sikre på at vi vil få en avtale med Messi. Vi er overbevist fordi det også er hans ønske. Han sa det for bare noen dager siden. Vi vil ha Leo Messi i Barcelona i mange år framover, sier Bartomeu.

Målkonge

Messi har slitt med skader gjennom deler av sesongen, men har likevel vist god målform.

Han står med 21 scoringer i serien og er på tredjeplass på toppscorerlisten i La Liga. I mesterligaen har han åtte mål.

Sist helg gjorde han hattrick da erkerival Real Madrid ble slått 4-3 i El Clásico. En uke tidligere tegnet han seg også tre ganger på scoringslisten da Barcelona knuste Osasuna 7-0. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.