Gå til sidens hovedinnhold

Messi-magi i OL

Argentina slo Elfenbenskysten 2-1 i sin åpningskamp i Beijing-OL.

ELFENBENSKYSTEN - ARGENTINA 1-2: Argentina stiller med et meget stjernespekket fotballag under OL i Beijing. Profilerte spillere som Lionel Messi, Javier Mascherano, Sergio Aguero og Juan Roman Riquelme skal alle kjempe om gull i verdens største idrettsarrangement denne sommeren.

Pangstart
Torsdag fikk stjernene en kjempeåpning på mesterskapet da de slo Elfenbenskysten 2-1. Mål av Lionel Messi og innbytter Lautoro Acosta sikret tangogutta tre viktige poeng i gruppe A.

Sekou Cissé scoret målet for Elfenbenskysten på en glimrende heading inne i feltet.

Messis OL-deltagelse har vært et mye omtalt tema denne sommeren. Klubben til den lille teknikeren, Barcelona, ville nemlig nekte han å spille i Kina.

Akkurat klar
Onsdag kveld ble det likevel klart at Barcelona hadde kommet til enighet med det argentinske fotballforbundet, slik at 21-åringen skulle få spille i OL.

- Vi tok avgjørelse i går kveld, etter å ha snakket med både spilleren og vår trener Pep Guardiola. Vi har kommet til enighet om en forsikring, som skal dekke spillerens lønn om han blir skadet i løpet av turneringen.

- Vi har også blitt lovet at Messi ikke skal bli tatt ut til noen treningskamper med Argentina denne sesongen, sier Barcelonas sportsdirektør Txiki Begiristain ifølge Reuters.

I neste gruppespillkamp venter Australia for Messi & co. I den siste kampen møter de Serbia.

Alt om Beijing-lekene i vårt OL-magasin!
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken