RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Vincent West (Reuters)

Messi-magien holdt ikke

Sist oppdatert:
Barcelona snublet mot Athletic Bilbao.

Lionel Messi har slitt med en skade og kom inn i det 59. minutt mot Athletic Bilbao lørdag. Det ga resultater, men vertene holdt Barcelona til 2-2.

Lionel Messi har de siste ukene slitt med en lårskade og har av den grunn blitt hvilt i «uviktige» kamper for Barcelona. Mot Bayern München i midtuken var argentineren nærmest usynlig, og det kunne tyde på at han trengte mer hvile. Til lørdagens kamp i La Liga ble han satt på benken fra start.

Da Messi likevel ble byttet inn i det 59. minutt lå Barcelona under 0-1, etter at Markel Susaeta hadde sendt vertene i føringen i første omgang.

Argentineren brukte bare minutter på å endre det. Først driblet han flere baskere og satte ballen i mål med et velplassert skudd. Deretter serverte han Alexis Sánchez, som sendte Barcelona i føringen bare ti minutter etter at Messi hadde kommet inn.

Det så ut til at Barcelona kom til å hale seieren i land, men i kampens siste ordinære minutt kom Ander Herrera til skudd inne i Barcelona-boksen og satte ballen utakbart ned i hjørnet bak Victor Valdés.

Barcelona opprettholder uansett sin ledelse i serien, som for øyeblikket er på 14 poeng ned til erkerival Real Madrid. Madrid-klubben møter byrival Atlético senere lørdag.

Dumpekandidat Celta tok tre særdeles viktige bortepoeng med 1-0-seier over Levante lørdag, uten Vadim Demidov i troppen. Argentinske Augusto Fernández scoret Celtas mål etter 20 minutter. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere