RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: LLUIS GENE (Afp)

Messi rørt av Rooney-ros

Sist oppdatert:
Superstjernen har sansen for Premier League, men ønsker aldri å forlate Barcelona.

- Jeg liker Premier League. Jeg har venner som spiller der og jeg følger med når jeg kan. Spillere jeg liker er «Kun» Agüero og Rooney, sier Lionel Messi i et intervju med Sky Sports.

Den argentinske balltrollmannen heller imidlertid kaldt vann i blodet på Premier League-fans som en gang håper å se ham i drakten til sitt favorittlag.

- Helt ærlig har jeg alltid tenkt at jeg skal bli resten av karrieren her. Som jeg alltid sier, så vet man aldri hva som kan skje i framtida. Men hvis det er opp til meg å bestemme blir jeg i Barcelona ut karrieren.

Ros fra Rooney
Messi scoret hele fem ganger da Barcelona smadret Bayer Leverkusen i Champions League tidligere i mars. Dermed satte han rekord i antall scoringer i én og samme kamp i turneringen.

Storspillet fikk Wayne Rooney til å omtale Messi som tidenes beste spiller på Twitter. Det satte Barcelona-eleganten stor pris på.

- Det var utrolig av Rooney å si slike ting om meg. Det var ikke bare Rooney, men mange andre i fotballen som ytret som roste kampen der jeg scoret fem mål. Jeg er veldig takknemlig, og det gjør meg veldig glad at kolleger kommer med støtte, særlig når det kommer fra spillere som er så gode som Rooney, sier Messi.

Jakter historisk tittel
24-åringen satser nå på å hjelpe Barcelona til klubbens tredje mesterligatriumf på fire sesonger. Det vil ta katalanerne opp blant de aller største lagene i fotballhistorien.

Til tross for at erkerival Real Madrid leder La Liga med ti poeng mener Messi at han og lagkameratene aldri har spilt bedre fotball.

- Jeg har ikke sett de andre store lagene som folk forteller om fra historien. Det skyldes først og fremst alderen min. Jeg er ikke gammel nok til å ha sett lagene vi sammenlignes med.

- Ut ifra det jeg har sett, er laget vårt det beste, men jeg har egentlig ikke grunnlag for å sammenligne siden jeg ikke vet nok om de andre, påpeker Messi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere