Messi «sikker» på at Fabregas signerer

Foto: Adrian Dennis (AFP)

Mens Arséne Wenger ber om at spanjolen bestemmer seg snart.

01.08.10 16:35

Sagaen om Cesc Fabregas nærmer seg en evigvarende historie, og nå ser det ut til at Arsenal-manager Arséne Wenger er lei av «masingen» fra Barcelona.

Franskmannen ber nå sin kaptein om å bestemme seg en gang for alle for hvor han vil tilbringe framtiden.

- Gjort livet vanskelig
- De siste seks månedene har dette gjort livene våre vanskelig, sier Wenger ifølge ESPN.

- For øyeblikket er det viktigste at Fabregas snakker ut når han kommer tilbake. Selv har jeg ikke noe mer å tilføye, legger han til.

Arsenal-kapteinen fikk en ekstra ferie etter Spanias VM-gull i Sør-Afrika, og var ikke med da resten av laget spilte 1-1 mot Milan i Emirates Cup tidligere denne helgen.

Men selv om Fabregas ikke er tilbake i London, står det ikke stille rundt 23-åringen for tiden.

Les også: Lørdagens Premier League-rykter

- Ville elsket om han signerte
Arsenal har allerede avslått et bud på 30 millioner fra Barcelona, som aldri har lagt skjul på at de vil gjøre alt for å hente midtbanejuvelen til Camp Nou.

Men på tross av avslaget, er verdens beste fotballspiller, Lionel Messi - som er en nær venn av Arsenal-spilleren, sikker på at historien vil ende med at Fabregas slutter seg til katalonierne.

- Det er ingen hemmelighet at Cesc og jeg er venner. Hele verden vet det, og jeg ville elsket det om han signerte for Barcelona, sier Messi til den spanske tv-kanalen Cuatro.

- Jeg håper at det kommer en løsning snart, og jeg er sikker på at løsningen til slutt blir at Cesc får være en Barcelona-spiller, legger han til.

Cesc Fabregas har fem år igjen av kontrakten med London-klubben, og skal etter planen slutte seg til lagkameratene når helgas Emirates Cup er ferdigspilt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.