*Nettavisen* Sport.

Messi sløste i tremålsseier

VANT: Argentina vant mot Trinidad og Tobago, men Lionel Messi måtte gå målløs av banen. Foto: Enrique Marcarian (Reuters)

Ingen mål for argentineren mot Trinidad og Tobago.

Superstjernen Lionel Messi har ikke scoret i VM siden 2006. Argentina-spissen endte målløs i onsdagens 3-0-seier mot Trinidad og Tobago.

Messi sløste vekk flere muligheter i førsteomgangen. Nærmest mål kom tidlig i 2. omgang han da han skjøt et frispark i stolpen. På returen satte Javier Mascherano inn 2-0.

Fotball-VM har ikke vært noen stor arena for Messi hittil. Barcelona-angriperen har bare scoret ett VM-mål. Det kom i 6-0-seieren mot Serbia og Montenegro i 2006.

Fire år senere gikk Messi målløs av banen i fem kamper. Rodrigo Palacio, som erstattet en skadd Gonzalo Higuaín, headet Argentina foran rett før pause. Innbytter Maxi Rodríguez, som tidligere spilte for Liverpool, satte inn 3-0 etter drøy timen.

– Vi avsluttet sterkt. Trinidad og Tobago stengte igjen bakover, akkurat slik mange lag vil gjøre i gruppespillet, sa Messi.

Respekt

Argentina fikk en enkel reise mot Trinidad og Tobago, men også Ezequiel Lavezzi sløste vekk gode muligheter.

Det var liten tvil om at Trinidad og Tobago hadde respekt for superstjernene de møtte. Ataullah Guerra tok den lengst ut da han bukket for Messi.

Argentina er i VM-gruppe med Bosnia, Iran og Nigeria. De spiller en siste oppkjøringskamp mot Slovenia i La Plata lørdag. Både Palacio og stopper Martín Demichelis ble byttet ut med skader. Verst så det ut til å gå med Palacio, som fikk en smell i ankelen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.