*Nettavisen* Sport.

Messi ute i sju til åtte uker

SKADET: Barcelona-stjernen Lionel Messi. Foto: Manu Fernandez (Ap / NTB scanpix)

Ble sendt til sykehus etter smell i kneet.

26.09.15 21:43

Lionel Messi måtte forlate banen etter ti minutter i Barcelonas 2-1-seier mot Las Palmas lørdag. Argentineren ble skadd i kneet og kan være ute i sju til åtte uker.

28-åringen kolliderte med motstander Pedro Bigas tidlig i kampen. Messi fikk først behandling, men måtte gi opp og forlot banen.

Det spanske nettstedet Sport meldte på Twitter at Barcelona-stjernen ble sendt til sykehus for å sjekke hvor alvorlig skaden er.

- Tester har bekreftet at Messi har fått en rivning i kneet. Han vil være ut i sju til åtte uker, skrev klubben i en uttalelse.

Trolig går han glipp av fem seriekamper og tre mesterligakamper, men El Clásico 22. november kan Messi rekke.

- Det er alltid trist når en spiller blir skadd. Det er det verste som kan skje i fotball for en spiller. For Messi er det enda verre siden han betyr mye for laget. Det er logisk i fotball at spillere vil bli skadd og vi må vite hvordan man kommer over det. Jeg er sikker på at vi vil prestere på et godt nivå, sa Barca-trener Luis Enrique.

Uten nøkkelspilleren på banen vant likevel klubben hjemme mot Las Palmas. Luis Suárez ble den store helten. Uruguayaneren scoret i det 25. og 54. minutt. Jonathan Viera skapte litt spenning på slutten da han reduserte til 2-1 med to minutter igjen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.