Messi vil ha hevn

Foto: Getty Images/All over Press

- Vi har en torn i siden etter tapene mot Chelsea og Real Madrid, sier Barca-stjernen.

18.07.12 21:01

Forrige sesong ble ikke noen stor suksess for Barcelona da klubben endte bak Real Madrid i ligaen og ble slått ut av Chelsea i Champions League.

Nå er katalanerne i gang med oppkjøringen mot neste sesong. I den forbindelse holdt Lionel Messi pressekonferanse onsdag.

Den lille argentineren innrømmer at han irriterer seg over det som gikk galt forrige sesong.

- Vi har en torn i siden etter at vi tapte semifinalen i Champions League mot Chelsea og ble slått av Real Madrid på Camp Nou. Men forrige sesong er historie nå. Det er en frisk start for oss alle. Vi må forberede oss så godt vi kan til det som blir en tøff sesong, sier Messi ifølge klubbens hjemmeside.

Forrige sesong scoret Messi utrolige 50 mål på sine 36 kamper. Han håper å fortsette å terrorisere motstandernes forsvarsspillere den kommende sesongen.

- Jeg prøver å forbedre meg hvert år og hjelpe laget. Ikke med antall mål, men som spiller. Jeg håper det er rom for forbedring. Hovedmålet er titler. Det blir vanskeligere hvert år. Det sa vi på samme tidspunkt i fjor. Vi må kjempe for hver tittel helt til slutten, akkurat som i fjor.

Barcelonas nye hovedtrener, Tito Vilanova, sa forrige sesong at det ikke er nødvendig med flere forsterkninger. Messi er enig.

- Det er ikke opp til meg å avgjøre. Jeg synes ikke vi trenger flere angripere - spesielt med David Villa tilbake. Det viktige for oss er at han blir den samme Villa han var før han ble skadet. Han scorer mange mål hver sesong og var savnet i fjor.

Barcelona serieåpner på hjemmebane mot Real Sociedad 18. august.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.