RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DRØMMETREFF: Philippe Mexes gratuleres av lagkompisene etter drømmetreffet mot byrival Inter i matchen i kinesiske Shenzhen.
DRØMMETREFF: Philippe Mexes gratuleres av lagkompisene etter drømmetreffet mot byrival Inter i matchen i kinesiske Shenzhen. Foto: Johannes Eisele (AFP)

Mexès senket rivalene med drømmevolley

Milan er best i byen.

Philippe Mexès ble den store helten for Milan i treningskampen mot byrival Inter lørdag. Matchvinnerscoringen var hentet fra øverste hylle.

Milan vant treningskampen 1-0 og viste for de fremmøtte i kinesiske Shenzhen hvem som er det beste laget i den italienske motehovedstaden. Milan-stopper Philippe Mexès sto for oppgjørets store prestasjon drøye timen ut i oppgjøret.

33-åringen fikk gå helt uforstyrret opp på 17 meter etter et hjørnespark og fikk et perfekt treff på volley. Ballen suste i det venstre hjørne – forbi en helt utspilt Juan Pablo Carrizo i Inter-målet.

Et noe B-preget Inter presset på for utligning mot slutten av kampen, og spilte i noen minutter mot ti mann etter at Milans Antonio Nocerino fikk direkte rødt kort etter en stygg takling på Geoffrey Kondogbia. Dessverre for Inter fikk de ikke uttelling på sjansene og måtte innse at slaget var tapt.

Både Milan og Inter møter Real Madrid til ny treningskamp i Kina neste uke. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere