RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Michael Owen til Newcastle

Sist oppdatert:
Michael Owen er enig med Newcastle om en permanent overgang.

Ifølge tv-kanalen skal Owen spille de neste fire sesongene på St. James' Park. Han skal igjennom den sedvanlige medisinske testen senere i dag før overgangen er i boks.

Stolt styreformann
Liverpool var Owens førstevalg, men hans tidligere klubb ville bare betale de åtte millionene de solgte ham for i fjor sommer.

- Å hente Michael til klubben er, ved siden av signeringen av Alan Shearer, mitt stolteste øyeblikk i Newcastle, sier styreformann Freddy Shepherd.

Klubben håper å kunne presentere Owen på en pressekonferanse i neste uke, etter at han kommer tilbake fra landslagsoppdrag med England.

Owen kan dermed komme til å få sin debut mot Fulham.

- Newcastle-fans elsker spisser, og Michael er en fantastisk måljeger. Han er en vi vil elske å bygge laget rundt, og vi håper at han kan bidra til å bringe klubben suksess, sier styreformannen videre.

Femtevalg
Det har vært mye att og fram rundt spissen de siste ukene. Michael Owen hadde ingen spesielt vellykket første sesong i Real Madrid, og i sommer kjøpte den spanske klubben ytterligere to stjernespisser. Det gjorde at Owen ble et femtevalg på topp, en situasjon 25-åringen ikke kunne leve med med tanke på plassen på landslaget.

I går kveld hadde han møter med både sin tidligere klubb Liverpool og Newcastle, men valget falt til slutt på Newcastle. Trolig skyldes det at Real Madrid allerede hadde akseptert et bud på Owen, et bud Liverpool ikke var i nærheten av å matche. Prisen skal ligge rundt 17 millioner pund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere