RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Michael Stephens forlater Stabæk

REISER HJEM: Michael Stephens i aksjon for Stabæk mot Vålerenga på Nadderud. Nå fortsetter han karrieren i MLS.
REISER HJEM: Michael Stephens i aksjon for Stabæk mot Vålerenga på Nadderud. Nå fortsetter han karrieren i MLS. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)
Avbrøt kontrakten med Stabæk.

Michael Stephens nøyer seg med én sesong i norsk fotball. 25-åringen kom på prøvespill til Stabæk sist vinter og ble belønnet med kontrakt. Nå har han reist tilbake til USA.

- Jeg er uten kontrakt etter at Stabæk og jeg ble enige om å avbryte den avtalen vi hadde, forteller Stephens til Nettavisen.

Midtbanespilleren håper å fortsette karrieren i Major League Soccer (MLS) for Chicago Fire.

25-åringen kommer fra Illinois og spilte for Chicago Fire Premier i den amerikanske ungdomsserien fram til han ble draftet av Los Angeles Galaxy.

- Mike har fått en mulighet til å spille for Chicago Fire i MLS. Dette ønsket Mike sterkt, og Stabæk har lagt til rette for at Mike skulle få denne muligheten, sier sportslig leder Inge André Olsen til klubbensnettsted

Stephens har imidlertid ikke signert for Chicago Fire ennå.

- Jeg kommer til å returnere til MLS, men jeg har ikke inngått noen avtale med noen lag ennå, sier amerikaneren til Nettavisen.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere