RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Midtjylland kan bli en stormakt

ILLUSTRASJONSBILDE: En Midtjylland-spiller blir taklet i Europa League-kvalifiseringen i 2011.
ILLUSTRASJONSBILDE: En Midtjylland-spiller blir taklet i Europa League-kvalifiseringen i 2011. Foto: Henning Bagger (Afp)
Sist oppdatert:
De danske mesterne har ingen planer om å hvile på laurbærene etter seiregullet forrige sesong.

Sportspills komplette tirsdagsmeny:
Oddstips 1: Brann er på vei opp

V4 Lindesberg: Åpen V4
V65 Forus: Hamres stjerne ordner cashen
V5A Drammen: Utfordringer i Drammen

Fantasy: Vinn VIP-tur til England med Nettavisens fantasy
Pelé-drakt: Vinn signert trøye av legenden!
Nabolaget-quiz: Vinn 4000 kroner i reisegavekort her

Frem mot sesongstart i Premier League, vil Nettavisen komme med sine spådommer for tabellen. Sjekk ut vårt tabelltips her!

På tirsdagens langoddsprogram er det kamper fra hele Europa og spesielt Champions League-kvalifiseringen.

Det var ingen treff på gårsdagens oddstips.

Er du sugen på å vinne en VIP-tur til seriestart 16/17 i Premier League? På Nettavisens nye Premier League-fantasy kan du gjøre nettopp det!

Dagens single 2, innleveringsfrist klokken 18.55.
Midtjylland - Apoel Nicosia, H 2,00.

I Europa-sammenheng er vertene relativt ferske og på UEFAs koeffisient-ranking er de som en småputt å regne. Men Midtjyllands ferd mot toppen av dansk fotball er relativt fersk.

Likevel slo de storheten FCK i kamp om ligagullet forrige sesong og har startet godt i jakten på den andre triumfen på rad. De to første kampene deres i Superligaen har endt med seier.

I Mesterliga-kvalifiseringens første runde slo de ut Lincoln uten problemer. Og de har sluppet inn kun ett mål på sine første fire konkurranse-kamper denne sesongen. Imponerende!

Det er godt mulig selve Mesterligaen er uoppnåelig for Midtjylland per dags dato, men likevel tror vi de skal ha gode muligheter til å utmanøvrere dagens motstandere.

Kristian Bak Nielsen, Rilwan Hassan, Eyjolfor Hedinsson og Jim Larsen er skadet for vertene.

Riise-løs
John Arne Riise oppnådde en viss suksess mens han spilte i den kypriotiske klubben APOEL Nicosia. I tillegg fikk han møte Barcelona da de kvalifiserte seg til samme Mesterliga-grupe.

I første kvalifiseringsrunde var den kypriotiske klubben imidlertid avhengige av bortemålsregelen for å komme seg videre mot lille Vardar. Spesielt hjemmekampen, som endte 0-0, var skuffende kost fra hjemmelaget.

Gjestene er på papiret et noe svakere lag enn dagens motstander, og fjorårets Mesterliga-deltakelse var trolig et engangstilfelle.

Uansett levner vi dem lite sjanse her i kveld. For Midtjylland vet de er avhengige av seier for å legge et grunnlag for avansement, og 2,00 er godkjent betalt på de klarer nettopp det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere