RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mifsud advarer Norge

(Scanpix)
Sist oppdatert:
LSK-eksporten lover Åge Hareide tøff motstand i den siste EM-kvalikkampen.

21. november møter Norge Michael Mifsuds Malta til EM-kvalifiseringskamp på Ta' Qali National Stadium. Oppgjøret ved Middelhavet kan fort vise seg å bli avgjørende for om Norge tar seg til EM eller ikke.

- Vi matcher alle
Men dysten blir langt fra noen transportetappe, skal vi tro den gamle LSK-profilen Mifsud. Spissen mener dagene der Malta ble regnet som kasteball, er over. Nå advarer han resten av lagene i gruppen mot å innkassere tre lette poeng på forhånd.

Øylandet rakte ut en overraskende hånd til Åge Hareide & Co. ved å holde Tyrkia til 2-2 på hjemmebane 8. september.

- Tyrkerne fikk merke at at vi kan matche enhver motstander. Vi er selvsagt jublende glad for ett poeng. Tyrkia er et stort lag, og uavgjort mot dem er en hardt tilkjempet belønning for alt det harde arbeidet vi har nedlagt på trening, skryter Mifsud til Uefa.com.

Rekordsterke Malta
Poenget betyr rekordfangst for malteserne, som aldri før hatt notert seg for fem poeng i en kvalifisering noensinne. Det skal Norge få merke i november.

- Vi kan nesten ikke fatte at vi har fem poeng med fire kamper igjen å spille. Jeg tror vi kan ta poeng mot Ungarn i Budapest, også. Deretter venter Moldova, Hellas og til slutt Norge. Tre tøffe kamper, innrømmer 26-åringen.

Mot Norge i november går den lynkjappe Coventry-spissen likevel for nok en skalp.

- Vi er tolv mann på banen på hjemmebane. Fansen er rett og slett fantastisk, advarer goalgetteren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere