RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mifsud-scoring til ingen nytte

Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Michael Mifsud kom fra benken og fant nettmaskene for Coventry, men malteseren kunne ikke hindre Plymouth i å ta alle poengene på Home Park.

Championship-oppgjøret var en del av den 29. runden på Englands nest øverste nivå, og hjemmelaget trakk det lengste strået i et målrikt oppgjør.

Kevin Gallen sendte vertene i føringen etter 18 minutter, men Christopher Birchall utlignet for gjestene bare fire minutter senere. Plymouth gikk dog i garderoben med ledelse 2-1, da Akos Buzsaky fant nettmaskene etter drøye halvtimen. 2. omgang var knapt sparket i gang da Barry Hayles økte til komfortable 3-1 for hjemmelaget.

Adrian Heath, midlertidig manager for Sky Blues etter at Micky Adams ble avsatt i midten av januar, fant først rom for tidligere Lillestrøm-spiss Michael Mifsud etter 61 minutter. Den lynraske malteseren brukte kun ni minutter på å redusere for gjestene, uten at det hjalp på sluttresultatet. Plymouth knep seieren 3-2, og Coventry er med det kun fem poeng over nedrykksstreken i The Championship.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere