Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mifsud-scoring til ingen nytte

Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Michael Mifsud kom fra benken og fant nettmaskene for Coventry, men malteseren kunne ikke hindre Plymouth i å ta alle poengene på Home Park.

Championship-oppgjøret var en del av den 29. runden på Englands nest øverste nivå, og hjemmelaget trakk det lengste strået i et målrikt oppgjør.

Kevin Gallen sendte vertene i føringen etter 18 minutter, men Christopher Birchall utlignet for gjestene bare fire minutter senere. Plymouth gikk dog i garderoben med ledelse 2-1, da Akos Buzsaky fant nettmaskene etter drøye halvtimen. 2. omgang var knapt sparket i gang da Barry Hayles økte til komfortable 3-1 for hjemmelaget.

Adrian Heath, midlertidig manager for Sky Blues etter at Micky Adams ble avsatt i midten av januar, fant først rom for tidligere Lillestrøm-spiss Michael Mifsud etter 61 minutter. Den lynraske malteseren brukte kun ni minutter på å redusere for gjestene, uten at det hjalp på sluttresultatet. Plymouth knep seieren 3-2, og Coventry er med det kun fem poeng over nedrykksstreken i The Championship.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!