RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mike Jensen klar for RBK

Foto: AFP/ Henning Bagger
Sist oppdatert:
RBK sikret seg sin tredje danske.

Mike Jensen (24) er den tredje dansken som er klar for Rosenborg før årets sesong. Midtbanespilleren har inngått en fireårskontrakt med trønderne.

Det bekreftet Rosenborg på eget nettsted onsdag kveld. Jensen har vært klubbløs siden kontrakten hans løp ut med økonomisk vanskeligstilte Brøndby ved nyttår.

– På banen er jeg energisk, aggressiv og hardtarbeidende. Og har også bra teknikk. Jeg håper også å heve mitt eget nivå med å komme til Rosenborg og ta et nytt steg, sier Jensen.

– Jeg har selvfølgelig store forventninger. Rosenborg er en stor klubb med lange tradisjoner. Historien om Rosenborg er veldig kjent også i Danmark.

Med unntak av et leieopphold i Malmö har dansken oppholdt seg i Brøndby mesteparten av karrieren.

Sportslig leder Erik Hoftun er fornøyd med å ha sikret seg en ny danske inn portene på Lerkendal. – I Mike Jensen har vi fått en tøffing som kan gå gjennom veggen. Han har gode ferdigheter med ball, så dette blir spennende Mike er i utgangspunktet tiltenkt en rolle sentralt på midten, men kan også spille indreløper. I Brøndby spilte han sentralt i en 4-4-2-oppstilling, opplyser Hoftun.

Rosenborg har allerede skrevet kontrakt med danskene Tobias Mikkelsen og Nickie Bille Jensen foran kommende sesongen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere