*Nettavisen* Sport.

Mikel tatt for fyllekjøring

Foto: GLYN KIRK (AFP)

Politiet stoppet fotballstjernen bare timer før Chelseas FA-cupkamp.

26.01.09 13:41

Den tidligere Lyn-spilleren kjørte sin Range Rover da han ble stoppet av politiet klokken 05.30 lokal tid lørdag morgen.

Politiet reagerte på Mikels vinglete kjøring utenfor Stamford Bridge.

21-åringen måtte blåse i et alkometer og ble fengslet, før han ble anmeldt og løslatt mot kausjon. Mikel var fri før Chelsea rakk å slå Ipswich 3-1.

En kilde i Chelsea sier ifølge The Sun at nigerianeren uansett ikke skulle spille mot Ipswich fordi manager Luiz Felipe Scolari ville hvile Mikel. Sannheten er imidlertid at Mikel var suspendert.

- Big Phil kommer til å bli rasende. Han fikk fri for å hvile og ble stoppet av politiet halv seks om morgenen. Klubben kommer til å forlange en veldig god forklaring, sier kilden.

John Obi Mikel må møte i retten 3. april. Han risikerer å miste førerkortet for ett år, og kan få inntil seks måneder i fengsel og 5.000 pund i bot. Det er litt mindre enn en dagslønn for Mikel, som ifølge den engelske tabloidavisen tjener 40.000 pund i uka.

- Vi er klar over at han ble arrestert og anmeldt. Vi vil få fakta på bordet før vi kommenterer dette, sier Chelsea i en offisiell uttalelse.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.