RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mikel tatt for fyllekjøring

Foto: GLYN KIRK (AFP)
Sist oppdatert:
Politiet stoppet fotballstjernen bare timer før Chelseas FA-cupkamp.

Den tidligere Lyn-spilleren kjørte sin Range Rover da han ble stoppet av politiet klokken 05.30 lokal tid lørdag morgen.

Politiet reagerte på Mikels vinglete kjøring utenfor Stamford Bridge.

21-åringen måtte blåse i et alkometer og ble fengslet, før han ble anmeldt og løslatt mot kausjon. Mikel var fri før Chelsea rakk å slå Ipswich 3-1.

En kilde i Chelsea sier ifølge The Sun at nigerianeren uansett ikke skulle spille mot Ipswich fordi manager Luiz Felipe Scolari ville hvile Mikel. Sannheten er imidlertid at Mikel var suspendert.

- Big Phil kommer til å bli rasende. Han fikk fri for å hvile og ble stoppet av politiet halv seks om morgenen. Klubben kommer til å forlange en veldig god forklaring, sier kilden.

John Obi Mikel må møte i retten 3. april. Han risikerer å miste førerkortet for ett år, og kan få inntil seks måneder i fengsel og 5.000 pund i bot. Det er litt mindre enn en dagslønn for Mikel, som ifølge den engelske tabloidavisen tjener 40.000 pund i uka.

- Vi er klar over at han ble arrestert og anmeldt. Vi vil få fakta på bordet før vi kommenterer dette, sier Chelsea i en offisiell uttalelse.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere