*Nettavisen* Sport.

Milan flørter med Balotelli

Foto: Scanpix

For nå er spisstalentet borte fra erkerivalen.

08.09.10 22:01

Det tok sin tid før Mario Balotelli kom på plass i Manchester City fra Inter, og i løpet av noen få uker har han rukket å score, skade seg og være involvert i en bilkrasj i sitt nye hjemland.

Den talentfulle spissen er en av Premier Leagues mest spennende spillere denne sesongen, og det vil bli interessant å se hvordan den hissige italieneren tilpasser seg livet i City.

Og om han ikke skulle finne seg til rette, så står døren alltids åpen i støvellandet. En retur til gamleklubben Inter er lite trolig, men erkerival AC Milan legger ikke skjul på at de er beundrere.

- VI har et godt forhold til spillerens agent Mino Raiola. Alt er mulig nå som han ikke spiller for Inter, sier Milans snakkesalige visepresident Adriano Galliani ifølge Sky Sports onsdag.

LES OGSÅ: Balotelli i bilkrasj

Mino Raiola er for øvrig også agenten til svenske Zlatan Ibrahimovic, som nylig signerte en låneavtale med Milan.

- Tidligere har det aldri vært aktuelt å hente ham, men nå skal jeg ikke nekte for at jeg gjerne vil se ham i en Milan-trøye, sier Galliani.

Det er imidlertid heller tvilsomt om Manchester City noen gang vil la unggutten gå. Han kostet den styrtrike klubben en god slump penger i sommer, og er fortsatt bare 20 år gammel.

Balotelli selv på sin side startet livet i England med å annonsere at han helst vil spille sin fotball i hjemlandet Italia. Derfor skal man ikke se bort ifra at en retur er mulig i framtiden.

PS. The Guardian melder onsdag at Balotelli nå må gjennom en operasjon for knesakden han pådro seg mot Timisoara i Europaliga-kvaliken. Han blir ute rundt en måned.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.