RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Milan forlot banen i protest

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Kevin-Prince Boateng plukket opp ballen og skjøt mot supportere. Se video!

Milans treningskamp mot Pro Patria skulle være en såkalt vennskapskamp, men ble ødelagt på grunn av stygg oppførsel fra hjemmelagets supportere.

Rasistiske tilrop og apelyder mot Milans mørke spillere gjorde det hele til en uhyggelig affære.

Midtveis i den første omgangen fikk Kevin-Prince Boateng nok. Milan-stjernen plukket opp ballen og skjøt den opp på tribunen mot supporterne som hadde hetset ham.

- Dette må stoppes
Boateng tok deretter av seg drakten og forlot banen, før kaptein Massimo Ambrosini tok med seg resten av laget av matta.

- Vi kom hit for at folk kunne få se oss spille, og vi ville spille en god kamp, men vi har nå gitt et klart signal om at vi ikke tolererer slike episoder. Vi kunne ikke fortsette å spille i den atmosfæren, sier Ambrosini ifølge football-italia.net.

Ambrosini understreker at dette ikke handler om flesteparten av Pro Patrias supportere, men mener det var et mindretall som ødela stemningen.

- Vi må få en slutt på dette. Vi er lei oss på vegne av publikum fordi det har ingenting å gjøre med majoriteten av fansen.

- Skuffet og trist
Også Milan-trener Massimiliano Allegri tok sterkt avstand fra det som skjedde på tribunene.

- Vi er skuffet og triste over det som har skjedd. Milan spiller for ideen om å respektere alle spillere. Vi må stoppe slike usiviliserte gester.

I likhet med sin kaptein, beklaget Allegri overfor dem som faktisk hadde møtt opp for å se en fotballkamp.

- Vi lover å komme tilbake, og vi beklager overfor klubben og spillerne til Pro Patria, men vi kunne ikke ta en annen avgjørelse. Jeg håper vi sendte et viktig signal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere