Gå til sidens hovedinnhold

Milan-klar Ronaldo refser Capello

Ronaldo har lite til overs for sin tidligere trener i Real Madrid.

Den brasilianske landslagsspilleren skrev tirsdag en kontrakt som binder ham til AC Milan i 18 måneder. Det bekrefter serie A-klubben i kveld.

At forholdet mellom Ronaldo og Real Madrid-trener Fabio Capello ikke har vært det beste, kom klart fram da brasilianeren takket for seg foran spansk presse tirsdag.

– Jeg er en stor fan av Real Madrid. Jeg er derimot ikke sikker på treneren, sa Ronaldo.

– Jeg ønsker å takke fansen som har støttet meg, og alle mine lagkamerater som har vært med meg, og alle trenerne jeg har hatt – bortsett fra en. Jeg var ikke ønsket og ettersom jeg er en profesjonell spiller som elsker fotball, måtte jeg finne en annen løsning, sa Ronaldo.

Brasilianeren er ikke blitt valgt av Real-trener Capello siden tapet mot Deportivo La Coruna 7. januar.

Ricardo Oliveira vil gå på utlån til Real Madrid som en del av overgangen til Ronaldo. Ifølge nyhetsbyrået DPA skal den spanske klubben ha solgt den brasilianske spissen for 61 millioner kroner.

Ronaldo kommer fra Real Madrid og de to klubbene har forhandlet de to siste ukene. Brasilianerens kontrakt med Real Madrid gikk ut etter neste sesong. Han har scoret utrolige 102 mål for den spanske hovedstadsklubben siden han kom til klubben i august i 2002 fra Inter.

30-åringen er kåret til årets spiller av Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) tre ganger. Kun franske Zinedine Zidane har oppnådd det samme. Ronaldo er også blitt verdensmester med Brasil to ganger. Første gang i 1994 og sist i 2002.

(©NTB)

Reklame

Siste sjanse: 10 superkupp du gjør på Cyber Monday