RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Milan-overgangen er klar

Foto: AFP/SCANPIX
Dominic Adiyiah har endelig blitt enig med AC Milan.

Fredrikstad ble tidlig enig med storklubben AC Milan om en overgangssum for ghaneseren Dominic Adiyiah (19), men spissen som ble kåret til U20-VMs beste spiller brukte lang tid på å forhandle fram den personlige kontrakten.

FFK-spilleren skal opprinnelig ha krevd 12 millioner kroner i årslønn, mens tilbudet var på 2,5 millioner.

Nå er kontrakten ifølge NRK signert, og Adiyiah tilhører en av Europas største klubber når overgangsvinduet åpner 1. januar 2010.

– Jeg er veldig fornøyd med det jeg har sett her. Alle trofèene til klubben gir meg også ekstra motivasjon. Nå er jeg klar for å kjempe for at klubben skal vinne enda mer, sier Adiyiah til Ghanasoccernet.com.

AC Milan betaler om lag 12 millioner kroner til Fredrikstad.

– Avtalen ble først avblåst, men så snudde det, og Adiyiah ble enig med Milan. Dette betyr en del for FFK økonomisk. Vi kjøpte ham billig og solgte dyrt, så vi er fornøyde med avtalen, sier assistenttrener i FFK, Joacim Jonsson, til NRK.

Ghana ble verdensmester for U20-landslag, mye takket være Dominic Adiyiahs åtte mål og gode spill. Fredrikstad-spilleren ble toppscorer i turneringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere