Milan slurvet mot Fiorentina

Foto: Giuseppe Cacace / Afp / NTBscanpix

Ledet 2-0 mot 10 mann - men Fiorentina kom tilbake.

07.04.13 15:05

Milan spilte sin 13. strake seriekamp uten nederlag, men det er mager trøst etter at laget tullet bort en gjev borteseier i Firenze.

Riccardo Montolivo ga Milan ledelsen med scoring mot gamleklubben etter et snaut kvarter. Fem minutter før pause ble alt vanskeligere for hjemmelaget da Nenad Tomovic ble utvist for en albue mot Stephan El Shaarawy.

Det hjalp heller ikke at spissen Stevan Jovetic haltet ut med skade.

Mathieu Flaminis 2-0-scoring etter en drøy time så ut til å punktere kampen, men det er ikke for ingenting at Fiorentina har seriens beste hjemmestatistikk. Laget jaktet scoringer, fikk to straffespark og omsatte dem i scoringer av Adem Ljajic og David Pizarro.

Ljajic scoret etter at han selv ble felt av Antonio Nocerino, mens Pizarro fikk sjansen etter at Mattia De Sciglio felte Juan Cuadrado.

- Vi er et lag med karakter og stolthet. Vi fortjente ikke å tape, og vi ga alt helt til vi hadde utlignet, sa Fiorentinas tidligere Milan-spiller Alberto Aquilani.

Milan blir liggende på tredjeplass, 13 poeng bak serieleder Juventus. Fiorentina på fjerdeplass er fortsatt seks poeng bak.

Mario Balotelli scoret ikke søndag, men han skapte som vanlig overskrifter. Ifølge Gazzetta dello Sport avslørte konduktøren på toget fra Milano til Firenze ham i å røyke på toalettet. Konduktøren sladret til Milan-direktør Adriano Galliani, som bøtela spissen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.