RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Milan snublet

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Men også byrival Inter rotet det til i sluttminuttene.

José Mourinhos Inter har dominert Serie A de siste årene. Også i år har klubben tatt kommandoen i Italia, uten at noen andre klubber ser ut til å kunne utfordre.

Søndag så det ut til at Inter skulle øke luken i toppen ytterligere, men de klarte ikke å utnytte til fulle at nærmeste nabo på tabellen, naborival Milan, snublet på hjemmebane.

For Milan tok imot Palermo. Gjestene på San Siro ligger på nedre halvdel av tabellen, og skulle i utgangspunktet vært grei skuring for serietoeren Milan. Men det skulle bli en vanskelig kamp for Milan.

Etter en målløs førsteomgang skulle det bli langt mer interessant etter hvilen. Bare fire minutter ut i den andre omgangen sørget Fabrizio Miccoli for å gi Palermo ledelsen. Snaue kvarteret senere sto samme mann for forarbeidet da Mark Bresciano doblet den ledelsen.

Dermed gikk Milan på et overraskende tap, og ga Inter en gyllen mulighet til å øke luken i toppen.

Og det så lenge ut til at Inter skulle skaffe seg en luke på hele sju poeng etter søndagens runde. For de tok ledelsen borte mot Atalanta etter femten minutters spill, og så ut til å skulle gå mot en grei seier mot bunnlaget. Men så gikk det verre.

Etter 65 minutter fikk Wesley Sneijder sitt andre gule kort, og dermed marsjordre. Det røde kortet reduserte Inter til ti mann, og det skulle bli vanskeligere å holde unna for Atalanta.

Og rett nok, etter 81 minutter var det Simone Tribocchi som satte inn 1-1. Et viktig og sterkt poeng for Atalanta, som likevel fortsatt ligger under streken.

I toppen øker Inter med ett poeng, og avstanden ned til Milan er dermed på fem poeng.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere