*Nettavisen* Sport.

Milan snuser på Tevez

Foto: Pa Photos/Scanpix

Milano kan bli neste bosted for Carlos Tevez.

21.11.11 12:02

Oslo (ANB): Milano kan bli neste bosted for Carlos Tevez.

AC Milans assistent Mauro Tassotti innrømmer at klubben kan være interessert i å hente «uønskede» Carlos Tevez til klubben, men ikke for enhver pris.

– Tevez til Milan? Han er en fantastisk spiller, men vi må se på hans form og hans mentale tilstand. Man kan ikke bare ha god teknikk i fotball, man må være mentalt til stede også, sier han i følge Daily Mirror.

– Han har problemer i City nå, men det kan være en god idé å hente ham til oss, fortsetter han.

Kamprusten
Argentineren har ikke vært på banen etter hendelsen i Tyskland 27. september, der Tevez angivelig skal ha nektet å komme inn i andre omgang i mesterligakampen mot Bayern München.

Senere har han blitt fryst ut av treningsanlegget i Manchester, og dro på tjuvperm til Argentina tidligere denne måneden. Siden har ingen i City sett snurten av ham.

City-manager Roberto Mancini uttalte senest sist helg at Tevez ikke har noen framtid i klubben.

Erstatter Cassano?
Milan-legende uttalte på italiensk TV i helga at Tevez kan være rett mann for klubben i vinter.

– Tevez vil være den perfekte erstatter for Cassano, sier han, før han legger til:

– Men jeg har inntrykk av at han ikke tåler å sitte på benken, og det vil skje i Milan når man ser på angrepsrekka i klubben. Han må oppføre seg ordentlig, men klarer han det vil han være en ideell angriper for Milan, sier han.

Og han har nok et poeng. Angrepsrekka til Milan innehar navn som Zlatan, Alexandre Pato, Filippo Inzaghi, Robinho og Kevin-Prince Boateng – i tillegg til hjerteplagede Antonio Cassano.

Også naborivalen Inter Milan skal ha vist interesse for Tevez, som selv har uttalt at han helst ønsker seg tilbake til Sør-Amerika. Problemet er bare at ingen av klubbene der nede har mulighet til å legge de nødvendige pengene på bordet for å sikre seg 27-åringen. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag